Beursvloer Vrouw!Onderneem!-Event

Inge Rietsma – Designstijl
Portret (Else Kramer) 15#93Designstijl zorgt voor aandacht en optimale zichtbaarheid. Wij ontwikkelen visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.
Zowel online als off-line media. Voor complete huisstijlen, restylingen of aanvullende communicatieve uitingen. Voor synergie in design en uitstraling.
Van beeldmerk(logo) tot website en van visitekaartje tot brochure of jaarverslag.

Door het inzetten van middelen als strategie(analyse), creatie en realisatie ontwikkelen wij goed gefundeerde, sterke en onderscheidende communicatie.
Met als doel bedrijven verder te helpen naar meer groei en ontwikkeling. Designstijl levert een bijdrage aan succes!

Werken aan je merk is investeren in morgen. Een investering die zich terugverdient! Voor meer informatie kijk alvast op designstijl.nl, of stel je vraag aan Inge Rietsema op de beursvloer van Vrouw Onderneem!


PlasBossinade advocaten en notarissen
PlasBossinadeBij PlasBossinade vind je juristen en adviseurs met Passie voor jouw Belangen. Onze professionals zetten zich in om juridische zaken goed en gedegen te regelen, geschillen te voorkomen en zo nodig in het belang van onze cliënten op te lossen. Onze kennis van zaken delen we graag! Daarom zijn op 12 september twee van onze (vele) vrouwelijke collega’s op de beursvloer aanwezig. Je bent van harte welkom met vragen of om gewoon eens van gedachten te wisselen. Bekijk ook onze website: www.plasbossinadeadvocaten.nl


Moniek Miedema – byOni
Moniek MiedemabyOni is een exclusief modelabel ontworpen door de Friese ontwerpster Moniek Miedema. Moniek houdt van “Less is more”. Eenvoud is een belangrijk stijlkenmerk. Daardoor stralen de ontwerpen rust en kracht uit.

De kleding van byOni doet heel klassiek aan, maar is toch altijd heel karakteristiek en herkenbaar. Grote patronen zorgen in haar ontwerpen voor rust. Geen tierelantijntjes of drukke dessins die afleiden van waar het bij mode voor Moniek om moet gaan: de persoon zelf. “Een vrouw moet mooi zijn in mijn kleding. Die moet haar schoonheid accentueren en er niet van afleiden.”

Ook moet het draagbaar zijn. “Je kan byOni gewoon op 30 graden wassen, je hoeft het niet te strijken, het blijft kleur- en vormvast en het zit heerlijk!”

De kleding wordt voor het grootste deel vervaardigd van viscose, een zuiver natuurproduct op basis van cellulose, gewonnen uit vaak gerecycled hout. “Mijn jurkjes zijn eerst misschien wel pallets geweest. Ik geloof in geloofwaardige duurzaamheid”.

We produceren in Griekenland. Geen nare fabrieken maar enkel in leuke familiebedrijven die de kleding met liefde en zorg maken.

Op de beursvloer van Vrouw!Onderneem! kun je profiteren van grote kortingen op de collectie van Moniek Miedema.
En neem eens een kijkje op onze website www.byoni.nl


Hera Bosgraaf – HERA Communicatie
Hera BosgraafHERA Communicatie geeft begeleiding en training bij veranderingsprocessen. Vooral in Zorg en Welzijn. Voorbeelden van trajecten zijn:
Teambuilding, cultuurverandering, klantgerichtheid, gesprekstechnieken.

Wat hebben de medewerkers in jouw organisatie nodig om de gewenste verandering te begrijpen, door te voeren, uit te stralen? HERA Communicatie gaat hierover graag met je in gesprek! Opdrachtgevers zij oa.: Ziekenhuizen, gezondheidscentra, thuiszorg, overheidsinstellingen. HERA Communicatie is gespecialiseerd in Oplossingsgericht Werken.

Bekijk de website: www.hera-communicatie.nl


Rina Ruiter – De Ondernemersspiegel
Rina RuiterIn 2003 won ze met haar toenmalige bedrijf ‘Helping Hands’ de ‘Jonge Ondernemersprijs van het Noorden’. Rode draad binnen haar 25 jaar werkervaring is het opzetten en professionaliseren van organisaties.
Vanaf 2010 begeleidt ze in opdracht van de K.v.K. startende ondernemers als mentor en ondernemerscoach. Vorig jaar richtte zij het bedrijf ‘De Ondernemersspiegel’ op, om ondernemers naast coaching ook praktische ondersteuning te kunnen bieden (zoals bijvoorbeeld het schrijven van een marketingplan of algemene voorwaarden). Ze volgde trainingen over o.a. communicatie en strategisch management en rondde onlangs een HBO-opleiding bedrijfspsychologie af.
Haar clientèle is heel divers; het gaat vooral om startende- en doorstartende ondernemers (waaronder veel ZZP-ers) met de meest uiteenlopende beroepen.
De kunst van het ondernemerschap is om scherp en innovatief te blijven. Ondernemen is volgens Rina niet “zomaar” iets. Er zijn veel vaardigheden en eigenschappen voor nodig om een succesvol entrepreneur te zijn.

Bekijk de website: www.deondernemersspiegel.nl


Voel je vitaal met Fysio-Actief!
Fysio-Actief
Fysio-Actief is een dynamische en vooruitstrevende organisatie op het gebied van bewegen die zich kenmerkt door persoonlijke aandacht, kwaliteit en doelgericht werken. Met vestigingen in Sneek, Bolsward en Joure vormt de praktijk hét centrum voor advies over en begeleiding in houding en/of beweging, zowel in sport en werk als in dagelijkse activiteiten.

Naast een groot aantal aan specialisaties binnen de fysiotherapie, verantwoorde fitnessprogramma’s, groepsprogramma’s en beweeggroepen voor mensen met een chronische aandoening, richt Fysio-Actief zich steeds meer op het voorkomen van klachten en aandoeningen.
Een gezonde leefstijl heeft een positieve invloed op de gezondheid. Sommige aandoeningen kunnen voor een groot deel zelfs voorkomen worden door een gezonde leefstijl. Toch is het lastig om altijd gezond te leven. Tips, advies en professionele begeleiding helpen om een gezonde leefstijl aan te leren en vol te houden. Doel hierin is niet alleen het voorkomen van bijvoorbeeld overgewicht, hart- en vaatziekten of diabetes, maar ook het stimuleren van het algemene geluksgevoel. Je voelt je fitter en zit beter in je vel.

Tijdens Vrouw!Onderneem! maak je kennis met het speciaal ontwikkelde leefstijlprogramma van Fysio-Actief i.s.m. Mariska Mondria, één van de workshopleiders tijdens Vrouw!Onderneem! Een programma vol handvaten en tips voor een gezonde leefstijl. Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod van Fysio-Actief op www.fysio-actief.nl.


Aepke Koopmans – Energetix magneetsieraden
Aepke KoopmansEen onuitwisbare eerste indruk maak je als ondernemer maar een keer. Maar een energieke en aantrekkelijke indruk kun je elke dag maken! ENERGETIX magneetsieraden en accessoires zijn aantrekkelijk voor mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. De ENERGETIX producten zijn van zeer hoge kwaliteit en afwerking. Wat onze sieraden speciaal maakt is dat ze er niet alleen mooi uitzien en betaalbaar zijn, ze kunnen een ondersteuning zijn voor je gezondheid.

Laat je inspireren door de kracht en schoonheid van Energetix magneetsieraden op de beursvloer van Vrouw!Onderneem! Aepke Koopmans staat je graag te woord voor een persoonlijk advies! Wil je alvast een indruk krijgen van onze collectie kijk dan op onze website: www.sieradenmetmagneten.energetix.tv


Werkplaats voor inspiratieRegina de Jong
Ik geef je Inspiratie……
Als Coach voor Inspiratie help ik je om weer succes, fotoRDJplezier en flow in je ondernemerschap te krijgen. Ik help je bij het vinden waar jou Inspiratie zit: waar jij je plezier vindt, waarin jij succesvol bent en waar jij van gaat sprankelen.
Op een manier die exclusief bij jou past!

www.werkplaatsvoorinspiratie.nl


Millie van der Meulen – Simply Organized
logo_simplyorganized_21Laat jij je als ondernemer ook vaak leven door de waan van de dag?
Simply Organized leert drukke professionals slimmer hun werk èn mailbox te organiseren waardoor ze méér tijd hebben voor de zaken waar het ècht om draait.
Dit doet Milly in individuele één op één trajecten op de werkplek, in groepsverband en tijdens workshops en trainingen.
Klanten ervaren na een traject of training meer ruimte, rust en overzicht. Het lucht ze op!

Tijden het Vrouw Onderneemt event kun je tijdens een speedcoachsessie van 15 minuten praktische tips of adviezen krijgen voor tijdverspillers, emailbeheer of je werkorganisatie.
Geef je op en schuif op de beursvloer aan voor een Opgeruimd Gesprekje.


PluimPrisma, Coaching en Advies
pluimMarijke Pluim is uw exclusieve coach voor vraagstukken in werk en loopbaan.
Een coachtraject biedt u de mogelijkheid om stil te staan in het NU om vervolgens doelgericht stappen naar de toekomst te maken. In het NU onderzoekt u uw exclusieve Talent en wat u weerhoudt om daar optimaal gebruik van te maken.
De coaches die voor hun persoonlijke doelen hebben gekozen vertellen mij dat ze zakelijk en privé rust en balans ervaren. Ze weten hoe ze hun gevoel kunnen duiden, wat ze écht willen en daarmee zijn ze een prettiger mens voor zichzelf en hun omgeving.

In onze trainingen werkt u samen met meerdere cursisten aan uw persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van NLP, EFT en Paardencoaching. We leren u om op een prettige manier met verwarring, stress of weerstand om te gaan. We doen oefeningen die uw zintuigen prikkelen zodat u weer met energie en focus aan de slag kan. We geven de trainingen in combinatie met Paardencoaching.
De trainingen zijn voor particulieren, teams en bedrijven. Zakelijke thema’s zijn o.a. teambuilding, sales en klantgerichtheid.

Voor onze agenda en informatie kijkt u op www.pluimprisma.nl of belt u even met 06 49 86 28 93
Via de site kunt u zich aanmelden voor een gratis proefgesprek: http://www.pluimprisma.nl/voor-wie/proef-een-gesprek

Tijden het Vrouw Onderneemt event kunt u tijdens een speedcoachsessie van 15 minuten praktische tips of adviezen krijgen voor vraagstukken die u nu bezig houden. Geef u op en schuif aan op de beursvloer voor een exclusief moment.


chalrose bureaubladSparen voor een it-bag is leuk, maar je weet dat het nooit bij die ene tas blijft. Na it-bag 1, is er altijd weer een nieuwer, perfecter model dat nog beter past bij je stijl. De oplossing : een Chalrose tas, die je met een ingenieus clicksysteem elke dag een nieuwe look geeft. One bag, different styles.

Van business meeting tot jet-setparty
Hoe werkt het? Simpel. Je kiest een basistas van Italiaans design en customized hem naar eigen wens met clickable accessoires. Kies je bijvoorbeeld een zwarte basistas – perfect voor al je business meetings – dan turn je die snel en eenvoudig om tot een weekendvariant met camelkleurige accenten, python hangers en geitenvacht flappen in natuurlijke duo-tone kleuren. Helemaal perfect: je kunt zelfs een clutch op je basistas klikken. Heb je direct na werk een date of jetset je van hotel meteen door naar de bar? Dan klik je dit avondtasje eenvoudig los.

Limited edition
Een tas is pas echt fashion forward als niet iedereen er mee rondloopt. Met de internationale designs van Chalrose is die kans natuurlijk al klein, je kiest immers zelf het model, de kleuren en de accessoires. Om ervoor te zorgen dat jij echt een individueel statement maakt worden alle accenten en kleuren in een limited edition uitgevoerd. Kies deze winter bijvoorbeeld voor accessoires in okergeel of van pythonleer voor jouw unieke stijl.

Italiaans design
Als we iets van de Italianen kunnen leren is het hun gevoel voor mode. Vrouwen weten moderne designs perfect te combineren met klassiekers. Een Chalrose tas heeft the best of both worlds. Mooi natuurlijk Italiaans leer dat jaren meegaat, uitgevoerd in kleuren en materialen die je elk seizoen terugziet op de catwalk. Bovendien is het label als eerste Nederlandse merk voorzien van het exclusieve “Vera Pelle Italiana Conciata al Vegetale”, wat betekent dat het leer duurzaam en zonder chemicaliën wordt gelooid.


Blezi CosmeticsLang aanhoudende schoonheid voor een blijvende indruk!

Blèzi combineert kwaliteit, service, trends en professionele make-upresultaten tot een spraakmakend totaalconcept in lang aanhoudende individuele schoonheid.
Dit op een persoonlijke wijze, want Blèzi staat voor een persoonlijke benadering én begeleiding. Het resultaat?
Een onweerstaanbare, blijvende indruk!

De formules van alle Blèzi producten zijn met zorg doordacht.
Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met de allerbeste internationale productspecialisten op het gebied van decoratieve cosmetica. De make-upproducten zijn hypoallergeen, parfum- en dierproefvrij en dermatologisch- en oogheelkundig getest. Daarnaast zijn ze geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Het assortiment van Blèzi bestaat uit de volgende productcategorieën:

  • Gezicht
  • Lippen
  • Ogen
  • Overige

De producten worden uitsluitend via directe verkoop verkocht, zodat je als klant de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient!

De Blèzi workshop is anders!
Hij is vernieuwend, hip, modern, interactief en leerzaam.
Tijdens een door jou georganiseerde workshop ervaar je de Blèzi make-up met nagenoeg al je zintuigen, je ziet de kleuren, je beleeft de texturen en het concept, voelt de kwaliteit, ontdekt het makkelijk aanbrengen van de make-up en je krijgt bijpassende tips en tricks. Gezellig samenzijn met familie, collega’s of vriendinnen bijpraten, terwijl je ondertussen handige make-up tips en persoonlijk advies krijgt? Een leuke ochtend, middag of avond met nuttige adviezen om het meest optimale uit je natuurlijke schoonheid te halen? Een Blèzi make-up workshop is de ideale gelegenheid om dit alles te combineren.

Tijdens het Vrouw Onderneem Event presenteren we de Blèzi producten op het beursplein aan en kunnen we je alles vertellen over het organiseren van een leuke workshop voor jou vriendinnen of collega’s.

Ben jij enthousiast ?
En vind je het heerlijk om met cosmetica bezig te zijn?
Dan zijn wij ook op zoek naar jou.
Wanneer het beursplein geopend is kunnen we je vrijblijvend informeren over de voordelen voor distributeurs.

We zien elkaar op het beursplein 12 september a.s.

Nelleke Hilarides junior manager
Willemke Dusselaar distributeur


www.rabobank.nl (Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland)
www.kvk.nl/leeuwarden