Rentex Floron Bolsward

Een geheel verzorgde middag en avond met vervoer vanaf de vestigingen van Rentex Floron in Bolsward en Heerenveen. Eerste stop was het Medisch Centrum Leeuwarden waar de ontvangst voor alle 75 medewerkers en partners was met koffie en gebak.

Vervolgens een lezing door de facilitair directeur van het MCL om de goede relatie tussen haar en Rentex te verstevigen en bevestigen.

Aansluitend volgde een enerverende lezing van Marinus Knoope, schrijver van o.a. “de Creatiespiraal”. Hoe te komen van wens naar werkelijkheid.

Daarna werd de tocht vervolgd naar het schitterende Post plaza in Leeuwarden, alwaar de gehele locatie was afgehuurd. Een warm welkom met een hapje en een drankje en iedereen was verrast toen de gordijnen in de zijvleugels van de locatie werden opgedaan. De medewerkers en partners gaan hun eigen diner bereiden!

Een zeer professionele kookworkshop onder leiding van Marijke van Essen van de kookstudio “de kleyne sint Jacob” uit Leeuwarden volgde. Aansluitend een heerlijk diner met ijstaart na, daarna nog koffie met friandises. Een zeer geslaagde dag!

AopZ_Floron_cul_20091029_139

afb

AopZ_Floron_cul_20091029_250