Workshops Vrouw!Onderneem-Event

Annet van Kruiningen: Workshop Social Media & Content Marketing

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven, zowel zakelijk als privé. Soms vergeet je als ondernemer echter dat het slechts middelen zijn. Belangrijk is natuurlijk ook welke content interessant is voor jouw klanten. Want alleen de juiste content leidt tot nieuwe klanten! Wil jij weten hoe jij content marketing en social media succesvol kunt inzetten voor jouw bedrijf? Schrijf je dan in voor de workshop.


Mariska Mondria en Anja Spitse: Hoe vitaal ben JIJ!

Wanneer neem jij je lichaam echt serieus? Weet jij wat je lichaam jou wil vertellen? Wij vertellen het je graag  in de workshop VITALITEIT, waar we in gaan op bewustwording, voeding en leefstijl. Natuurlijk met toepasbare tips en trucs die passen in jouw eigen leefstijl.


Janet Mooi: de Ondernemerscoöperatie

Ben jij zelfstandig ondernemer en klaar voor een samenwerking? Er zijn verschillende manieren om deze samenwerking te realiseren. Eén manier om samen te werken is in de vorm van een ondernemerscoöperatie. Een coöperatie is een flexibele rechtsvorm met een vriendelijk imago waarbij je niet persoonlijk aansprakelijk bent voor schulden van de coöperatie. Het is daarmee uitermate geschikt voor kleinschaliger samenwerkingsvormen. In de workshop “Samenwerken in een Coöperatie” wordt op een toegankelijke wijze behandeld wat een ondernemerscöperatie inhoudt en welke voordelen het heeft.


Nelleke Mulder: Gunfactor

In het zaken doen gaat het om het gunnen. Maar wat is nu die gunfactor en hoe kun je deze krijgen. Nelleke Mulder geeft in interactieve presentaties vele voorbeelden en handige tips.


Merel Bilderbeek: Powerkleuren

Zelfvertrouwen daar gaat het om als je iets spannends moet doen. Als je weet wat je dan aan moet trekken scheelt dat een stuk. Powerkleuren wat zijn dat en wat wil je uitstralen: charmant, brutaal, avontuurlijk of toegankelijk.


Maaike de Haan: Brein Kracht.

Brein krachtBeleef in deze presentatie hoe jij je Brein voor je kan laten werken, hoe je met kleine veranderingen anders in het leven staat! Je wordt op andere gedachten gezet, uit je comfortzone gehaald, van je stoel getild. Een ware beleving waardoor je anders in het leven zal staan!


Terug naar evenementpagina